Wat is er te doen in de omgeving van

Berg en Dal

Het prachtige en natuurrijke dorpje Berg en Dal, dat onderdeel is van gemeente Berg en Dal ligt ten oosten van de grotere stad Nijmegen en kent een bosrijke en heuvelachtige omgeving die zeer geschikt is om lekker even te wandelen en te genieten van de buitenlucht.

Door de bosrijke en heuvelachtige ontleent Berg en Dal zich als een goede locatie voor een openluchtmuseum. Een aantal grote bekenden zijn: Het Afrika Museum en Museumpark Orientalis. Twee musea die zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken.

Het dorpje Berg en Dal trekt jaarlijks veel toeristen vanuit binnenland. Met iets meer dan 2.000 inwoners bevinden zich in Berg en Dal toch nog een aantal grote hotels. Binnen een straal van enkele kilometers zijn dit Fletcher Hotel-Restaurant Erica, Fletcher Parkhotel Val Monte, Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof en Hotel ‘t Spijker in Beek. Veel toeristen komen hier naartoe voor de omgeving, de rust en de horeca.

Er zijn tal van horeca gelegenheden in Berg en Dal, waaronder ons Grieks Restaurant Santorini aan de Oude Kleefsebaan 94. Hier kunt u na een wandeling, een stadsbezoek of een museumbezoek even lekker een hapje komen eten.

Wat te doen in Berg en Dal Over Berg en Dal bij Nijmegen